A hústermékek egy részénél sózást, pácolást, fűszerezést alkalmaznak. E termékek előállítása során sokszor elengedhetetlen lépés az adott alapanyagba vitt adalékok egyenletes eloszlását biztosítani, homogenizálni. A tumbler alapvetően ezt a célt szolgálja ki.
Alkalmazása:
Széles körben alkalmazható vörös húsok, baromfi, hal feldoglozása során, de akár készételek, kebab, vagy saláták keverésére is. A pácolt húst a tumbler átforgatja, így a páclé egyenletesen oszlik szét az anyagban.
Jellemzők:
A DORIT által gyártott tumblerek tartalmazzák a vákuumozó egységet, valamint egy programozható vezérlést. Természetesen rozsdamentes, saválló anyagból készülnek. Technológiai szempontból jellemző méretük a tumblertartály űrtartalma, valamint a maximálisan belerakható hús mennyisége.
A termékskálán éppúgy találhatók egészen kicsi kapacitású mini tumblerek, mint közepes- és nagyüzemi gépek. A kisebb (pl. 25 literes) mini tumblereket hotelek-, nagykonyhák-, hentesüzletek számára ajánljuk, nagyobb igény esetén pedig akár 7500 literes óriás gépméret is elérhető.
Jelenleg rendelhető méretek:
Típus / Űrtartalom / Termék max.
- VV-1-150 / 200 liter / 120 kg
- VV-2-300 / 600 liter / 300 kg
- VV-4-700 / 1500 liter / 700 kg
- VV-7-2000-B / 4200 liter / 2000 kg
- VV-8-3000-B / 6000 liter / 3000 kg
Kisebb-, vagy nagyobb méretigény esetén egyedi ajánlatot készítünk.