Fekete Enterprise - élelmiszeripari berendezések

FEKETE ENTERPRISE

élelmiszeripari berendezések

2200 Monor, Bánffy Dezső u. 25. / asz: 73253730-2-33

tel +36 (30) 9 624 107 / fax +36 (29) 414 829

www.f-enterprise.hu

Roman

Keresés a honlapon

Kérdéseit írja meg e-mailen:

Ellenőrzésképpen írja ide az alábbi képen olvasható betűket és számjegyeket:

CAPCHTA

www.f-enterprise.hu / Berendezések / Előhűtő konvejor

Előhűtő konvejor

Az előhűtő konvejor 0oC-os előhűtő helyiségen szállítja keresztül a zsigerelt állattestet, mely a hűtést követően a darabolóba kerül.

Előhűtő konvejor

Feladata:

A baromfi előhűtési folyamat célja az, hogy a zsigerelés utáni baromfitest maghőmérséklete +4oC alá csökkenjen. Csirkevágás esetén ehhez kb. 2 órás hűtésidőt tervezünk. Egyéb baromfinál - testmérettől függően - ez az érték hosszabb is lehet. A konvejor hosszát és nyomvonalát úgy kell meghatározni, hogy a fenti követelmények teljesüljenek.

Csirkevágásnál a konvejor kapacitása - a képen is látható - csoporthorgok alkalmazásával 4x-esére növelhető. A csoporthorog rozsdamentes függesztőszárból és 4 db rászerelt műanyag horogból áll.